Nå kan du analysere reise-distanser

clock
1 min

Lurer du på hvor langt du kommer med sykkel på 20 min? Placepoint lanserer nytt verktøy som lar deg analysere distanse med ulike transportmidler.

Nå introduser vi et helt nytt verktøy her i Placepoint! Vårt nye verktøy lar deg undersøke hvor langt du kommer innenfor en tid du velger, med det transportmiddelet du velger.

Eksempelvis kan du nå undersøke hvor langt du kommer på 20 minutter fra tomten du vurderer å bygge kontorarbeidsplasser på. Du kan velge opp til fire ulike transportmidler, som bil, buss, gange og sykkel. Deretter velger du tiden du ønsker å måle, og til slutt dato og tid på døgnet. Et polygon vil vise deg hvor langt du kommer med de ulike transportmidlene.

Kanskje er du boligutbygger og vil vite hvor langt det er å gå til nærmeste skole, sykle eller bli kjørt? Eller trenger kjapp informasjon om det samme til en salgsoppgave til leiligheten du skal selge? Denne informasjonen finner du nå på under et minutt i Placepoint.

Dette verktøyet er til stor hjelp for deg som

  • utvikler bolig og/eller næringseiendommer
  • selger eiendommer
  • jobber med rådgivning
  • er eiendomsforvalter
  • jobber med areal og/eller samfunnsplanlegging
Les mer her:
Nå kan du analysere reise-distanser

Flere nyheter

AI forvandler eiendomsbransjen: Potensialer møter praktiske utfordringer
Placepoint fører an i å integrere AI i eiendomsbransjen for å forbedre beslutningsprosesser og effektivisere arbeidet til eiendomsutviklere. Til tross for avanserte data og teknologi, møter de utfordringer med å tilpasse AI's språkbruk og sikre nøyaktighet. Selskapet balanserer ambisjoner med realiteter på veien mot innovative løsninger for eiendomsutvikling.
arrow
Proptech er ikke lenger valgfag i eiendomsbransjen
Mange bruker nå bare brøkdelen av tiden de gjorde tidligere for å sjekke et eiendomsprosjekt eller vurdere et sett med tomter for utvikling. Proptech er kommet for å bli og det er mange verktøy i markedet som gjør eiendomsutviklere mer produktive og presise.
arrow
Se utviklingspotensialet på tomter på et øyeblikk
Placepoint er prop-tech’en som utvikler analyseverktøy for tidlig fase eiendomsutvikling. De jobber med å lansere flere innovasjoner som markedet tidligere ikke har hatt effektiv tilgang til. Nå kommer enda et nytt verktøy: 3D designer.
arrow
Vi inngår samarbeid med Mestergruppen
Vi i Placepoint er veldig fornøyde med at Mestergruppen har valgt oss til å hjelpe de å digitalisere tidlig fase feltutvikling.
arrow
Vellykket emisjon
Vi har jobbet med en emisjon her i Placepoint. Etter en treg start kom vi virkelig i siget, og vi var så heldige at vi fikk med flere investorer med bred kunnskap og know-how som er veldig verdifullt for oss. Les mer om dette i Finansavisen.
arrow
Mer utfordrende kapitalinnhenting
Mer usikkerhet i markedet som følge av økte krig i Europa, økte renter og prisøkning spesielt i byggenæringen, fører til at det har blitt mer krevende å hente inn kapital det siste halvåret. Placepoint, ved daglig leder Peder Sunde, en en av fem prop tech selskaper som deler sine betraktinger om teamet.
arrow
Placepoint er på proptech kartet
Placepoint har vært i markedet i litt over et halvt år. Allerede nå er vi i godt selskap på Norges Eiendomsmeglerforbund proptech kart!
arrow
Vi vokser men vil ha flere kolleger
Vi vokser fort i Placepoint, men vil ha enda flere kolleger. Vår daglig leder, Peder Sunde, opp utfordringen med at det er stor mangel på flinke folk - og spesielt dyktige utviklere. Peder er åpen for å hente kompetanse fra flere forskjellige miljøer. Visste du at det er forventet at det vil bli mangel på over 40 000 utviklere? Les mer i artikkelen fra Estate
arrow
Vi lanserer Placepoint!
Estate Media skriver om Bonum og Daimyo som kommersialiserer egenutviklet program for eiendomsinformasjon og gjør det tilgjengelig for eksterne brukere.
arrow
Endelig! Et CRM system for eiendomsutviklere
«Vi erstatter C for «Customer» med P for «Property» sier en entusiastisk Peder Sunde, daglig leder i Placepoint. «Det er på høy tid at eiendomsutviklere får et system tilsvarende det selgere har hatt i årevis».
arrow