Endelig! Et CRM system for eiendomsutviklere

clock
2 min

«Vi erstatter C for «Customer» med P for «Property» sier en entusiastisk Peder Sunde, daglig leder i Placepoint. «Det er på høy tid at eiendomsutviklere får et system tilsvarende det selgere har hatt i årevis».

Eiendommen er objektet i PRM-systemet

«Salg og markedsavdelingen  jobber nok som de fleste andre organisasjoner, og CRM verktøyene de bruker skiller seg ikke vesentlig fra andres. Vi har tatt utgangpunkt i dette, men fremfor å jobbe med en kunde slik man gjør med salg, jobber eiendomsutviklere med en eiendom. I vårt PRM system er eiendommen objektet. Bortsett fra det, vil du finne mye av den samme metodikken som mange som bruker CRM er kjent med fra før», fortsetter Sunde.

Gjengen i Placepoint er forventningsfulle til markedets respons på det nye PRM-systemet

Bygg struktur og hold oversikt

Orden og system er en utfordring for mange i vår bransje. Frem til nå har det ikke vært særlig gode systemer for å lagre, kategorisere, samarbeide om og dele informasjon om ulike forhold ved eiendommer. Mange er vel kjent med at man legger ned betydelig innsats i en potensiell mulighet bare for å oppdage at en tidligere kollega gjorde den samme jobben for noen år siden. I 2022 er det unødvendig og bortkastet tid man heller kunne brukt til noe mer produktivt.

Løsningen  har utviklet lar deg etablere prosjekter der du samler ulike eiendommer. Du kan lage tags på den enkelte eiendom slik at eiendommer på tvers av mappene kan ha samme tags og med det karakteristika. I dette systemet kan du lage notater, invitere inn kollegaer i arbeidsflyten, lage oppgaver og delegere disse. Ved hjelp av eiendomsinformasjon, kartlag, 3D, demografi og andre forhold som du allerede har tilgang på gir dette deg i sum et verdifullt verktøy som bidrar til orden og struktur. Etter å ha jobbet med dette over tid, vil du ha en svært verdifull database med omfattende og relevant informasjon.

I PRM kan du lage mapper og notater, og over tid bygge din egen database med verdifull informasjon.

Markedsdrevet utvikling

«PRM er utviklet fordi bransjen selv har uttrykt et behov for dette. Likevel er det alltid spennende å se hvordan markedet tar i bruk nye løsninger. I en situasjon med økende renter, mer usikkerhet og utsikter til redusert lønnsomhet, er det et godt rom for å utvikle nye løsninger som bidrar til økt effektivitet» avslutter Sunde.

Les mer her:
Endelig! Et CRM system for eiendomsutviklere

Flere nyheter

AI forvandler eiendomsbransjen: Potensialer møter praktiske utfordringer
Placepoint fører an i å integrere AI i eiendomsbransjen for å forbedre beslutningsprosesser og effektivisere arbeidet til eiendomsutviklere. Til tross for avanserte data og teknologi, møter de utfordringer med å tilpasse AI's språkbruk og sikre nøyaktighet. Selskapet balanserer ambisjoner med realiteter på veien mot innovative løsninger for eiendomsutvikling.
arrow
Proptech er ikke lenger valgfag i eiendomsbransjen
Mange bruker nå bare brøkdelen av tiden de gjorde tidligere for å sjekke et eiendomsprosjekt eller vurdere et sett med tomter for utvikling. Proptech er kommet for å bli og det er mange verktøy i markedet som gjør eiendomsutviklere mer produktive og presise.
arrow
Se utviklingspotensialet på tomter på et øyeblikk
Placepoint er prop-tech’en som utvikler analyseverktøy for tidlig fase eiendomsutvikling. De jobber med å lansere flere innovasjoner som markedet tidligere ikke har hatt effektiv tilgang til. Nå kommer enda et nytt verktøy: 3D designer.
arrow
Vi inngår samarbeid med Mestergruppen
Vi i Placepoint er veldig fornøyde med at Mestergruppen har valgt oss til å hjelpe de å digitalisere tidlig fase feltutvikling.
arrow
Nå kan du analysere reise-distanser
Lurer du på hvor langt du kommer med sykkel på 20 min? Placepoint lanserer nytt verktøy som lar deg analysere distanse med ulike transportmidler.
arrow
Vellykket emisjon
Vi har jobbet med en emisjon her i Placepoint. Etter en treg start kom vi virkelig i siget, og vi var så heldige at vi fikk med flere investorer med bred kunnskap og know-how som er veldig verdifullt for oss. Les mer om dette i Finansavisen.
arrow
Mer utfordrende kapitalinnhenting
Mer usikkerhet i markedet som følge av økte krig i Europa, økte renter og prisøkning spesielt i byggenæringen, fører til at det har blitt mer krevende å hente inn kapital det siste halvåret. Placepoint, ved daglig leder Peder Sunde, en en av fem prop tech selskaper som deler sine betraktinger om teamet.
arrow
Placepoint er på proptech kartet
Placepoint har vært i markedet i litt over et halvt år. Allerede nå er vi i godt selskap på Norges Eiendomsmeglerforbund proptech kart!
arrow
Vi vokser men vil ha flere kolleger
Vi vokser fort i Placepoint, men vil ha enda flere kolleger. Vår daglig leder, Peder Sunde, opp utfordringen med at det er stor mangel på flinke folk - og spesielt dyktige utviklere. Peder er åpen for å hente kompetanse fra flere forskjellige miljøer. Visste du at det er forventet at det vil bli mangel på over 40 000 utviklere? Les mer i artikkelen fra Estate
arrow
Vi lanserer Placepoint!
Estate Media skriver om Bonum og Daimyo som kommersialiserer egenutviklet program for eiendomsinformasjon og gjør det tilgjengelig for eksterne brukere.
arrow