Mer utfordrende kapitalinnhenting

clock
1 min

Mer usikkerhet i markedet som følge av økte krig i Europa, økte renter og prisøkning spesielt i byggenæringen, fører til at det har blitt mer krevende å hente inn kapital det siste halvåret. Placepoint, ved daglig leder Peder Sunde, en en av fem prop tech selskaper som deler sine betraktinger om teamet.

I artikkelen i Shifter deler vi våre synspunkter på tilgangen på kapital for oppstartsbedrifter, og preferanse for å investere i mer etablerte og antatt sikrere selskaper.

Les mer her:
Mer utfordrende kapitalinnhenting

Flere nyheter

AI forvandler eiendomsbransjen: Potensialer møter praktiske utfordringer
Placepoint fører an i å integrere AI i eiendomsbransjen for å forbedre beslutningsprosesser og effektivisere arbeidet til eiendomsutviklere. Til tross for avanserte data og teknologi, møter de utfordringer med å tilpasse AI's språkbruk og sikre nøyaktighet. Selskapet balanserer ambisjoner med realiteter på veien mot innovative løsninger for eiendomsutvikling.
arrow
Proptech er ikke lenger valgfag i eiendomsbransjen
Mange bruker nå bare brøkdelen av tiden de gjorde tidligere for å sjekke et eiendomsprosjekt eller vurdere et sett med tomter for utvikling. Proptech er kommet for å bli og det er mange verktøy i markedet som gjør eiendomsutviklere mer produktive og presise.
arrow
Se utviklingspotensialet på tomter på et øyeblikk
Placepoint er prop-tech’en som utvikler analyseverktøy for tidlig fase eiendomsutvikling. De jobber med å lansere flere innovasjoner som markedet tidligere ikke har hatt effektiv tilgang til. Nå kommer enda et nytt verktøy: 3D designer.
arrow
Vi inngår samarbeid med Mestergruppen
Vi i Placepoint er veldig fornøyde med at Mestergruppen har valgt oss til å hjelpe de å digitalisere tidlig fase feltutvikling.
arrow
Nå kan du analysere reise-distanser
Lurer du på hvor langt du kommer med sykkel på 20 min? Placepoint lanserer nytt verktøy som lar deg analysere distanse med ulike transportmidler.
arrow
Vellykket emisjon
Vi har jobbet med en emisjon her i Placepoint. Etter en treg start kom vi virkelig i siget, og vi var så heldige at vi fikk med flere investorer med bred kunnskap og know-how som er veldig verdifullt for oss. Les mer om dette i Finansavisen.
arrow
Placepoint er på proptech kartet
Placepoint har vært i markedet i litt over et halvt år. Allerede nå er vi i godt selskap på Norges Eiendomsmeglerforbund proptech kart!
arrow
Vi vokser men vil ha flere kolleger
Vi vokser fort i Placepoint, men vil ha enda flere kolleger. Vår daglig leder, Peder Sunde, opp utfordringen med at det er stor mangel på flinke folk - og spesielt dyktige utviklere. Peder er åpen for å hente kompetanse fra flere forskjellige miljøer. Visste du at det er forventet at det vil bli mangel på over 40 000 utviklere? Les mer i artikkelen fra Estate
arrow
Vi lanserer Placepoint!
Estate Media skriver om Bonum og Daimyo som kommersialiserer egenutviklet program for eiendomsinformasjon og gjør det tilgjengelig for eksterne brukere.
arrow
Endelig! Et CRM system for eiendomsutviklere
«Vi erstatter C for «Customer» med P for «Property» sier en entusiastisk Peder Sunde, daglig leder i Placepoint. «Det er på høy tid at eiendomsutviklere får et system tilsvarende det selgere har hatt i årevis».
arrow