Om oss

Placepoint ble til i frustrasjon over at det var svært tidkrevende og manuelt å finne informasjon om ulike forhold ved en eiendom. Etter hvert som plattformen utviklet seg, så en ny forretningsmulighet dagens lys. Siden 2021 har vi drevet et langsiktig utviklingsarbeid for å skape neste generasjons analyseverktøy for aktører som jobber med eiendomsutvikling i tidlig fase.

Ansatte

Peder Sunde
CEO

Peder har fartstid fra bank og finans i Nordea og JP Morgan. I senere tid har han ledet mindre foretak. Han brenner for skalerbarhet, kommersialisering og salg, og er svært opptatt av hvordan teknologi kan gjøre prosesser for våre kunder raskere og bedre. Han er skipper på Placepoint-skuta og liker det best når det ikke er rev i seilene. Når Peder ikke jobber er han lokalpolitiker og han har kone, tre barn og en ulydig hund som krever sitt. Når sjansen byr seg, tar de gjerne en tur i skibakken, i båten eller ut i skog og mark.

Read more
Ronny Ødegård
Sales Manager

Ronny har jobbet med salg "hele livet", og da primært med løsningssalg. Han har jobbet i flere oppstartsselskaper, men har også erfaring fra større selskaper som Visma og Amesto. Før han kom til oss var Ronny bedriftsrådgiver hos WiCan. Han er opprinnelig fra Fredrikstad, men har tatt turen over Oslofjorden, og bor nå i Stavern. Han er stor fan av Rolling Stones, og reiser gjerne rundt på konserter når anledningen byr seg. Ellers trives han godt på sjøen, i marka og tar gjerne en runde golf.

Read more
Andrea Müller
Customer Success Manager

Andrea følger opp kundene våre, og jobber også med salg. Hun er siviløkonom fra BI, og har tidligere jobbet for Bonum som er en av eierne i Placepoint. Hun kjenner eiendomsbransjen fra barnsben av, og er opptatt av sirkulærøkonomi og bærekraftig utvikling. Andrea er dyreelsker, og har jobbet frivilling med dyr i Sør-Afrika og Thailand.

Read more
Jarle Bjørnbeth
Chief data officer & Co-founder

Jarle er også helt sentral her hos oss i Placepoint. Han startet i 2020, og er medgründer og databaseansvarlig. Jarle er lidenskapelig opptatt av SQL, Server og datakvalitet, og bruker gjerne fredagskvelden til å begrave seg i databaser – fortrinnsvis med et glass rødvin i hånden. Han har jobbet i flere store og små it-selskaper de siste 20 årene blant annet Bisnode og LINK Mobility. Jarle er en familiekjær mann som trives veldig godt med å reise i inn og utland med familien sin. Han er også glad i musikk, og i god mat og drikke.

Read more
Thomas Låver
Tech Chief & Co-founder

Vi i Placepoint har mye å takke Thomas for. Det var han som i sin tid startet å utvikle det som etter hvert ble til Placepoint da han jobbet som systemutvikler i eiendomsselskapet Bonum. I dag er han senior fullstack utvikler, medgründer og DevOps ansvarlig. Thomas har en utrolig dedikasjon til arbeidet sitt, og man finner han som regel dypt ned i koden både sent og tidlig. Han er glad i å reise, og blir gjerne litt ekstra lykkelig dersom turen går til smilets land – Thailand. En annen interesse han dyrker en del er bordtennis

Read more
Markus Aanerød
Fullstack developer

Markus er fullstack utvikler hos Placepoint. Før han kom til oss har han blant annet jobbet i flere år som front end utvikler for Neonomics og før det igjen hos Cent Pro. Han ble tidlig interessert i teknologi, og bygget sin egen PC av reservedeler allerede i en alder av 5 år. Interessen for å bygge PCer og tech generelt har vedvart, og er i dag en av Markus' mange fritidsinteresser.

Read more
Anders Kampenes
Fullstack developer

Anders er fullstack utvikler her i Placepoint. Han er fremoverlent og utviklingsorientert, og har erfaring med produktutvikling fra ide til launch. Før han kom hit var han medgründer i en start-up som brukte kunstig intelligens i olje- og gass bransjen. Han har studert IKT og geomatikk ved University of California, og han har en master fra NTNU i ingeniørvitenskap og IKT, også denne med fordypning i geomatikk. Anders trener gjerne på fritiden sin, og han finner også tid til enda mer programmering og litt fikling i Figma.

Read more
Luminița Paereli
Data Analyst

Lumy er opprinnelig fra Moldova, og flyttet til Norge i 2017. Før det tok hun utdanningen sin i Romania, og Lumy har en Master i IT for Business og en Bachelor i informatikk. I Romania jobbet hun som lærerassistent før hun reiste til Norge. Hun har jobbet som data analytiker i Adstate i 3,5 år før vi kapret henne til Placepoint. På fritiden liker Lumy å reise, yoga og hun er glad i å lage og prøve nye matretter. Hun er blitt glad i norsk natur, og tar gjerne en tur i skog og mark.

Read more

Samfunnsansvar

circle check icon

I Placepoint er vi opptatt av å være en positiv bidragsyter til en ønsket samfunnsutvikling i Norge. Vi har derfor påtatt oss mandatet å gjøre forhold rundt eiendomstransaksjoner mer transparente. Eiendomsutvikling er en vesentlig del av et lokalmiljø, og dermed er eiendomsutvikling også vesentlig for samfunnsutviklingen.

circle check icon

Dagens situasjon kjennetegnes ved at informasjon om ulike forhold ved eiendommer er vanskelig tilgjengelig, krevende å analysere, og dermed forbeholdt noen aktører. Dette ønsker vi å endre.

circle check icon

Vi jobber for at informasjon og analyseverktøy skal bli langt mer tilgjengelig enn i dag. Vi mener det er behov for bedre samarbeid mellom utviklere og det offentlige, og at et bredere og mer omforent beslutningsgrunnlag kan bidra til dette.

circle check icon

Vår hverdag består i å utvikle solide verktøy som er så enkle i bruk at «alle» kan bidra til å sette sitt preg på områdene de bor og lever i. Åpenhet, tilgjengelighet og etterrettelighet kjennetegner oss, og en utvikling vi ønsker å bidra til.

Samfunnsansvar

Jobbe hos oss

Vi er et ungt start-up i rask vekst, og vi er på konstant jakt etter nye kollegaer – spesielt utviklere. Vi er ikke redd for å gå utradisjonelle veier for å få tak i flinke folk, og vi vet det finnes mange svært kompetente IT hoder der ute fra mange ulike miljøer. Ønsker du en jobb i et spennende SaaS selskap i kraftig vekst der du kan være med på å forme utviklingen og der din stemme blir lyttet til, så kan det være vi passer for deg.Interessert?

Send gjerne en åpen søknad

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you agree to the storing of ALL the cookies. You may visit "Preferences" to provide a controlled consent.